Reservedele fra Tyskland

Mange vælger at købe deres reservedele i Tyskland, men hvis det er prisen som trækker, så behøver du ikke køre så langt. Autoservice er en bilforhandler med show room og værksteder i henholdsvis Åbenrå og Sønderborg, og har naturligvis et bredt udvalg af reservedele til rigtigt gode priser. Som forhandler af Volvo og Renault, så er vi naturligvis i stand til at gennemføre alle service eftersyn og vedligehold på disse biler, men vores top moderne værksteder kan også tage alle andre bilmærker ind. Det gælder naturligvis også tyske fabrikater. Det betyder i praksis at vi selv importerer reservedele fra Tyskland, og da det sker angros, så er vi konkurrencedygtige på prisen. Så, skal du ud og kigge ny bil, eller er du på udkig efter et sted at få serviceret den gamle, så kontakt endeligt os.

Vi sætter en stor ære i kundernes tilfredshed, hvilket vores kåring som “Årets Renault forhandler 2010” er et udemærket bevis på.

Reservedele fra Tyskland
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Tysk Kvalitet i Sønderjylland

This entry was posted on torsdag, oktober 18th, 2012 at 03:23 and is filed under Erhverv . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.